29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yılı İlçemizde coşkuyla kutlandı

Taşlıçay Kaymakamı Sayın  Murtaza Ersöz’ün tebrikleri kabulü ile başlayan Cumhuriyet Bayramı, İmam Hatip Ortaokulunun Bahçesinde saygı duruşu, İstiklal marşının okunmasıyla başladı
Taşlıçay Kaymakamı Sayın Murtaza Ersöz ve Taşlıçay Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir Öğretmen, öğrenci ve programa katılan Taşlıçaylı vatandaşların bayramını kutladılar.
Günün anlam ve özeti ile ilgi konuşan Kaymakam Ersöz Cumhuriyetin kuruluşunu anlatarak, önemine değindi.

Çeşitli Etkinliklerle devam eden kutlamanın sonunda Kaymakam Sayın Murtaza Ersöz, Başsavcı Sayın Yasin Asiler, ve Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdiler.