Başkan Taşdemir Kan Bağışında Bulundu

Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir Kızılay Çadırında Kan Bağışında bulundu
Kan Bağışında bulunan Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir ve Kaymakam Sayın Murtaza Ersöz ve İlçe Jandarma Komutanı Sayın Nedim Onur Oğraş, Belediye Veteriner hekimi Sayın Mehmet Fatih Kürkçü, Taşlıçay PTT Müdürü Sayın Celal Kahraman ve Aras Elektrik Dağıtım A.Ş Taşlıçay İşletme Şefi Sayın Volkan Yılmaz’da eşlik etti.
Belediye personeline kan bağışında bulunmak başka insanların hayatını kurtarabileceği gibi kişinin kendi sağlığı açısından da çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Taşdemir Türk Kızılay’ının ülkenin en köklü kurumlarından biri olduğunu belirterek, “Kan bağışında bulunmak, kişinin kendi sağlığının korunmasında çok önemli. Tabi vereciğiniz bir ünite kan, belki de bir can kurtaracak. Bir trafik kazası veya acil bir yaralanmada, bazen kan hemen bulunamayabiliyor. Bundan dolayı Kızılay, çok önemli bir kurum. Kurduğu kan bankaları ve bağış evleri sayesinde canların kurtulmasını sağlıyor” dedi.