Başkan Taşdemir öğretmenler için Balıkgöl turu düzenledi

Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir kısa süre önce gerçekleştirdiği 1. Balıkgöl festivalinde öğretmenlerin burda olmaması sebebi ile öğretmenler için Balıkgöl turu gerçekleştirdi.
Öğretmenlere kendi eliyle balık servisi yapan başkan Taşdemir, çocuklarımızın geleceğini inşa etmede en büyük rolü üstlenen ve geleceğimize yön veren öğretmenlerimizin Taşlıçayımızın saklı cenneti olan balıkgöl’ünü gezip görmelerini istedik Allah’ın izni ile ilçemizin ve şehrimizin tüm güzelliklerini herkese gösterip marka ilçe haline getireceğiz diyerek Balıkgöl gezisinden sonra İshak paşa sarayı ve Ahmedi hani türbesini rehber eşliğinde gezdiler.
Geziden çok memnun kaldıklarını bildiren Öğretmenler, bize bu gününü ayırdığı için böyle bir güzellik ile buluşturduğu için Belediye başkanı Sayın İsmet Taşdemir beye çok teşekkür ediyoruz dediler