Başkan Taşdemir’in 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Taşdemir’in 10 Kasım mesajı şöyle:

81 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını, bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zaferlere ulaştırmış büyük bir liderdir.

Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.