Başkan Taşdemir’in Tekstil Kent Ziyareti

Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir Ağrıda Sayın Süleyman elban’ın gayret ve destekleri sonucunda Ağrılı iş adamlarımızın yatırımlarıyla kurulan tekstil kent yönetim kurulu başkanı Sayın Hanifi Polat’ı ziyaret etti. 300 kişilik kapasitesi olan fabrikayı gezen Başkan Taşdemir üretilen ürünleri yerinde inceleyip çalışan işçiler ile sohbet etti.
Başkan Taşdemir ve Yönetim kurulu başkanı Polat birbirlerine karşılıklı hediyelerini takdim ettiler.
Yönetim kurulu başkanı Sayın Hanifi Polat’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Başkan Taşdemir
Allah başta ülkemize devletimize hükümetimize ve bu hizmetlere katkısı olan herkese zeval vermesin. Heykeli dikilecek efsane Ağrı valisi sayın Süleyman Elban beye bir Ağrılı olarak ne kadar teşekkür etsek azdır Cenab’ı Allah kendisinden kat kat razı olsun ayrıca iş adamlarımızada sonsuz Şükran’larımızı sunarız ifadelerini kullandı.