Belediyemiz Tarafından Öğretmenlere Yemek Programı düzenlendi

Belediye Başkanımız Tarafından 24 Kasım öğretmenler günü sebebi ile belediye düğün salonunda öğretmenler için yemek programı düzenlendi.
Programa Taşlıçay Kaymakamı Sayın Murtaza Ersöz, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yasin Asiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Kaya , ilçe emniyet amir vekili Sayın Muhammed Sansar, Ak parti ilçe Başkanı Sayın Nimet Kaya, ilçe Jandarma Komutanı Sayın Nedim Onur Oğraş, kurum Amirleri ve öğretmenler Katıldı.
Programda Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir’in ve İlçe Kaymakamı Sayın Murtaza Ersöz’ün günün Anlam ve önemi konuşmalarının ardından Öğretmenlere Sayın Murtaza Ersöz Karanfil Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir İse Ajanda ve kalem hediye etti.
Yemek programının ardından belediye Başkanımız Öğretmenler ile birlikte Halay çekti.
Başkan Taşdemir öğretmenler için yaptığı Konuşmada;
Saygı değer öğretmenlerimiz sizler Hem Mazimiz Hem İstikbalimizsiniz.
Bizim kıymetlimiz Yaşam rehberimiz siniz, Sadece bir gün değil hep kalbimizdesiniz. Başta Eşim Ayten Hoca olmak üzere 24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun. İfadelerini kullandı.