• Haber Başlık : MUSTAFA CECELİ AĞRIDA
  • Haber Konu : MUSTAFA CECELİ AĞRIDA
  • Haber Tarih : 09.07.2021
2019 yılında ilki gerçekleşen ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemirin Geleneksel hale dönüştürmeyi planladığı Balık Gölü Festivalinin 2.nde sahne almak için Mustafa Ceceli davet edildi.
Koronavirüs pandemisi yasaklarının sona ermesi üzerine 2. Balık Gölü Festivaline davet edilen ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, festivale katılacağını ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaştığı videoda 10 Temmuzda Ağrıda olacağını söyleyen Ceceli,
Herkese merhaba. Yasaklar kalkıyor ve artık buluşuyoruz. Bu yıl Ağrı Valiliği ve Taşlıçay Belediyesi tarafından 2.si düzenlenecek olan geleneksel Balık Gölü Festivalinde, 10 Temmuzda bende sahne alacağım.Orada görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın, ifadelerinde bulundu.
Kentin tanıtımına önemli boyutta katkı sağlayan festival, 10-11 Temmuz tarihlerinde Balık Gölünde gerçekleşecek.