• WHATSAPP İLETİŞİM HATTIMIZ ARTIK HİZMETİNİZDE
  • Haber Başlık : PARKE TAŞI YAPIMI
  • Haber Konu : İLÇEMİZ 4 MAHALLESİNDE 10000 METRE PARKE TAŞI DÖŞEME İŞİ BAŞLADI
  • Haber Tarih : 08.07.2020
Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir talimatı ile ilçemizin 4 mahallesi ve belirlenmiş olan sokaklarında yollar parke taşı ile yapılmaya başlandı. Başkan Taşdemir yaptığı açıklamada bu güne kadar fikirlerinden ve siyasi düşüncelerinden dolayı yapılmayan yollar sokaklarda çalışma başlattık. İnsanların fikrine, düşüncesine bakmadan yada insanları sadece oy vermedi diye cezalandırmadan bütün halkımızı eşit görüp bütün yolları yapıp her hizmette adaletli davranacağız Başkan Taşdemir işin başlaması ile ilgili bu çalışmaların hizmet süresince aralıksız olarak devam edeceğini bildirerek ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.