İmam Hatip Okullarından Başkan Taşdemir’e Teşekkür Plaketi

Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir Anadolu İmam Hatip lisesi ve 15 temmuz şehitleri İmam Hatip Orta okulunu Ziyaret etti.
İmam Hatip lisesi müdürü Sayın Halil akıl ve 15 temmuz şehitleri İmam hatip ortaokulu müdürü Sayın Ali Demir Belediye Başkanımız Sayın İsmet Taşdemir’in İmam Hatip lisesi ve İmam Hatip ortaokulu’na desteklerininin büyük olduğunu ve bu okullara yaptığı katkılardan dolayı Başkan Taşdemir’e Çok teşekkür ederek Kendisine plaket takdim ettiler.
Başkan Taşdemir ise hediyelerinden dolayı teşekkür ederek İmam Hatip okulları ahlaklı Bir nesil yetişmesi açısından çok önemli rol oynuyor bu yüzden elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız diyerek okul mudurleri öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.